VV nu på facebook! Och varför ska VV ta fram en kommunal handlingsplan?

Under helgen har vi fått ett rejält tillskott av flera partinamn och supportnamn på listorna.
Och fler är välkomna! Så nominera gärna kloka personer till oss!
Skicka dina förslag till maria@ekoturism.org.

I torsdags startade vi en grupp för VV på Facebook, och på 3 dygn var vi uppe i över 100 anhängare.
Återigen kan vi konstatera att intresset är stort för ett nytt parti.
Till veckan planerar vi också starta en diskussionsgrupp på Facebook för att skapa ytterligare ett verktyg för att få in era åsikter och funderingar kring kommunala frågor och hur ni tycker de ska hanteras.

I går kväll hade vi ett möte med ett 20-tal inbjudna personer från kommunens olika byar.
Det visade sig att gruppen tillsammans hade en fantastisk kompetens, erfarenhet och insikt i kommunens olika verksamhetsområden, och diskussionerna blev väldigt intressanta.
En av personerna har dessutom en lång erfarenhet av kommunpolitiken i en annan, men till strukturen ganska lik Åre kommuns förutsättningar. Det var vädligt givande för oss att få höra hennes åsikter, råd och tips kring hur kommunal politik bör skötas och hanteras. Det var också intressant att höra hennes reaktioner på hur det demokratiska arbete går till i Åre kommun.

Nu jobbar vi vidare med vår kommunala handlingsplan som kommer bli det material vari du finner svaren på var VV kommer stå med för åsikter gällande de olika kommunala verksamheterna och dess utveckling. Vi siktar på att ha hela handlingsplanen klar under tidig vår 2010 så du ska ha god tid på dig att sätta dig i in vad VV står för och vill med sitt politiska engagemang inför kommande mandatperiod.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0