Partilista och demokratisk arbetsmetod klar före jul.

Arbetet går stadigt framåt.
Just nu jobbar vi stenhårt med att få klar partilistan så vi kan lansera den före jul.
I januari planerar vi sen ett informationsmöte dit alla intresserade kan få komma och ställa frågor.

Vi arbetar också med att få en tydlig och bra arbetsmetod, vilket vi tycker är det viktigaste att visa på att Västjämtlands väl kommer arbeta efter framöver.
Tanken är att vi kommer ha kontinueliga öppna temamöten rörande kommunens verksamhetsområde och även sådana frågor som för tillfället är mer aktuella inför beslut etc.
På dessa möten bjuder vi in alla som önskar få delge sin åsikt och kunskap, så vi får en så bred och komplett bild av vilka möjligheter och begränsningar alla ärenden har.
Utifrån de åsikter och den kunskap vi tillskansat oss och samlat med hjälp av dem som delgivit oss detta, kommer vi sedan lägga konkreta, konstruktiva och tydliga förslag hur vi tycker att kommunen ska agera och besluta i viktiga frågor rörande vår vardag.
En av de viktigaste bitarna i detta arbete kommer bestå i att kartlägga och tydliggöra förutsättningarna inför beslut som ska tas, så att alla bättre kan förstå varför besluten tas, samt vilka koncekvenser det får. Först då blir det också lättare att engagera sig och ha en åsikt, grunden i demokratiskt arbete.

Västjämtlands väl finns nu också på Facebook som grupp. Sök på Västjämtlands Väl, finner du den gruppen.

MVH Jörgen och Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0