Många tips kommer in till oss.

Tack alla ni som kommit till oss de senaste veckorna, men samhällsfrågor i Åre kommun, som ni är engagerade i och vill förbättra på olika sätt.
Så fort vår partilista är klar kommer vi höra av oss igen till er och bjuda in er till möten som vi arrangerar för att sätta oss in mer i de här frågorna.
Vårt mål är att ha tematiserade möten kring de olika frågor som rör kommunens verksamhet och som vi märker många har ett stort engagemang i, för att försöka kartlägga hur man kan få fram tydliga och konstruktiva förslag till förbättringar i dessa verksamhetsområden knutet till ännu större ansvarstagande både vad gäller kvalitet och ekonomi. Redan nu ser vi i en rad kommunala frågor att om man bara tänker några steg till, behöver inte kvalitén försämras fast det blir kostnadseffektivt.
Men som sagt, det kräver ytterligare en eller två ansträngningar för att hitta de lösningarna. Och med det kompetenta gäng vi hittills har fått ihop, med duktiga personer inom de olika områdena och lika duktiga ekonomer kopplade till kompetensen inom varje verksamhetsområd, så blir det väldigt bra förslag.
Väl mött framöver!
MVH Jörgen och Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0